Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

Statsrevisor om Rejsekort - klippekort burde tvangslukkes? (Generelt)

af UTJ, 23/4 2015, 07:22 (3292 dage siden) @ Niels Munch

I øvrigt har den samme debat kørt her på forum igen og igen, senest i denne tråd. Sig venligst til, hvis I har nye, velunderbyggede og erfaringsbaserede argumenter i sagen.

Du kan have ret i at det godt må være nyt stof. MEN erfaringsbaserede argumenter er lige vel gyldige når man fravælger et produkt på grund af utilstrækkelighed. Så jeg køber ikke præmissen om at man skal være bruger for at deltage i diskussionen.

Du har ganske ret i at rejsekortet er blevet vendt og drejet. Kernen i denne sag(revisorernes kritik) er jo ikke om klippekortet burde have været tvangslukket (det er det jo blevet, for det er jo udbyderen som bestemmer dette) før eller senere, men at rejsekortselskabet og de selskaber som står bag ikke har formået af gøre rejsekortet brugervenligt med fokus på kunder. I stedet for at rette op på dette har man valgt af fortsætte med de eksisterende billetsystemer i længere tid, uden dermed at have rettet op på påpegede problemer.

Det bliver interessant at følge trafikselskabernes kamp om indtægtssiden i de kommende år. Herunder om der sker forandringer i ledelsen af rejsekortselskabet som der er luftet ønske om.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak