Ikke flere køreplaner fra DSB? (Generelt)

af Henrik Hansen ⌂ @, Vejen, tirsdag 27. november, 2018, 21:07 (175 dage siden) @ Jørgen Pagh Jensen

Jeg nægter at tro, at DSB ikke udgiver køreplaner, fordi de vil skjule at kørslen så tit er uregelmæssig. Jeg frygter, at de selv tror, at de er smarte.

Det er sikkert udtænkt af de tre nye 'Innovations-rebeller', som noget nyskabende og særdeles innovativt, nemlig et morderne jernbaneselskab ikke behøves en køreplan - mød op på stationen, så kommer toget engang (måske) - det er f..... innovativt og fremsynet :-)

Beslutningen om ikke at udgive en PDF køreplan, kan bedst betegnes som arrogant og endnu et skred ned af troværdighedsstigen for selskabet fra Telegade.

De manglende køreplaner ligger dog i god tråd med hvordan DSB ellers håndterer planlagte ændringer. Man skriver på www.dsb.dk, at der er ændringer de dage på de strækning - passagerne må så selv i gang med rejseplanen for at finde ud af hvor og hvornår. Før i tiden, kunne man godt håndterer både at lave ændringer til køreplaner og meddelelse hvilke tog, der påvirkes, men åbenbart ikke længere - i dette så innovative firma.

Det var vel også kun omkring 15% af sine passagerne, man har tabt de seneste 5 år - så der er stadig en pæn portion at tabe de næste 5 år og de næste 15% udgør i faktiske tal ikke så mange som de første 15% - det behøves man ikke engang en Innovationsrebel for at gennemskue...


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Kommentarer, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak.Copyright © 2019 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen