Hector rail får tilladelse til at køre med lastbiltrailere (Generelt)

af Svend @, lørdag 12. januar, 2019, 18:21 (447 dage siden) @ Mo 568

Det giver i hver fald et billede af, at selve kongestolen/skamlen i sig selv og den måde traileren fastholdes til godsvognen (lommevognen) på, ikke betragtes som en sikkerhedsrisiko af Trafikstyrelsen. Samme resultat er man kommet til i resten af Europa (som man har været det hele tiden, idet det hele jo er godkendt af myndighederne rundt omkring via EU-lovgivningen).
HectorRail har bevist, at deres procedurer ved læsning og klargøring (og vel også eftersyn og vedligehold af de tekniske komponenter) er i orden, så de kører igen. Så må vi se, hvornår de andre følger efter. Hvem er i øvrigt operatør på transporter af løstrailere til og fra kombiterminalen i Padborg (fra grænsen og ind på Padborg station)? Det er ikke TXL .....

--
Svend

[image]


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Sukkerkogeriet Odense
Sukkerkogeriet Odense
Sukkerkogeriet Odense åbnede i december 1873 som en af de første sukkerfabrikker i Danmark. Sydfynske Jernbaneselskab forestod i starten driften på fabrikken indtil man selv begyndte at indkøbe brugte lokomotiver. Her er historien om Odense Sukkerfabrik.
 Læs artiklen 
Snabbtåg för 250 km/t
Snabbtåg för 250 km/t
Tomas Larsson har skrevet denne artikel (på svensk) om nye højhastighedstog til DSB samt om den tekniske udvikling af højhastighedstog i Tyskland. Læs bl.a. om de nye Vectron lokomotiver og hvor man får mest for pengene.
 Læs artiklen 
Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak.Copyright © 2020 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen