Avatar

DSB Idekonkurrence - "Din idé til et grønnere DSB" (Generelt)

af Ove Nygaard @, søndag 26. maj, 2019, 10:51 (147 dage siden) @ Togbus

Forstå din pointe men IC2 er de ikke i Øst Europa?

Servicemeddelelse: Nej, der står fortsat en fin samling af dem i Tinglev. Muligvis med købsoption, men faktum er at de står trygt og godt på et sidespor (og åbenbart lidt mere trygt end MR-togenes opstalding andre steder)

Hej,
"I gamle dage", før verden gik af lave, og Tinglev endnu havde "den gamle banegård", skulle man som regel "skifte tog" i Tinglev, når man skulle til Sønderborg (og Tønder, hvortil der jo også var jernbaneforbindelse!), og overgangstiderne var ikke altid lige "kundevenlige" (læs: "korte"), heller ikke den gang....! Da opstod mundhældet: "Den tid, man tilbringer på banegården i Tinglev, går fra i skærsilden"! Hvem der har "paterniteten" til dette mundhæld (mundheld?);-), har jeg ikke lige ved hånden, men måske kan man heraf udlede, at IC2 står godt og trygt i Tinglev, som nu har både "ny" banegård og forenklet sporgeometri!

Jo, det er ikke kun øst for Storebælt, infrastrukturen forbedres!:-D


Bedste hilsener

Ove af Erritsø, med en "fortid" syd for Kongeåen!


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak.Copyright © 2019 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen