Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

DSB Idekonkurrence - "Din idé til et grønnere DSB" (Generelt)

af Togbus, Foldingbro, 26/5 2019, 12:24 (1797 dage siden) @ RasmusD

Altså. Den beslutning er jo allerede taget. Det nytter ikke noget at foreslå noget, der allerede er vedtaget.

Lad nu være med at være så mavesur.

Ja i 2030 fungerer jernbanen optimalt og grønt er vi blevet fortalt.

Ingen mavesurhed herfra. Jeg konstaterer blot at kampagnen er et slag i luften, og hvis man skulle være lidt spids kunne det tyde på et forkølet forsøg midt i valgkampen. I modsætning til hvad du tror, så ønsker alle en god, lækker og effektiv jernbane som alene i kraft af miljø, kvalitet og pris kan få selv den mest inkarnerede bilist til at stige om. Der er lang vej og den statslige togoperatør slingrer rundt langt fra målskiven og formentlig slet ikke i retning af centrum. Det har været et politisk valg at det er blevet sådan for embedsmænd og trafikpolitiske kliker har længe fået lov til at lege med skatteydernes penge. DSB er sådan set blevet til det finansministeriet ville have.

Det er dog ikke usandsynligt at der efter valget bliver ryddet op. Det kræver dog at centrale hoveder ruller i departement og styrelser. At få DSB til at ændre kurs er i den forbindelse nok det mindste problem - heldigt for DSB.

--
- busser når det er billigst


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Mogenstrup sidespor og stengrav
Mogenstrup sidespor og stengrav

I Mogenstrup syd for Næstved er der blevet gravet grus i 100 år. Et stort smalsporsnet bredte sig ud i grusgraven og blev befaret af egne hjemmebyggede motorlokomotiver. Mogenstrup blev også kendt for tudehornsvognen og særtog til Mogenstrup Kro.

Læs mere
DSB MO1843Billige jernbane T-shirts

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak