Driftskoblinger i fremtiden? (Jernbanen i dag)

af mpp, søndag 08. september, 2019, 13:38 (335 dage siden) @ Lasse Toylsbjerg-Petersen

Hvordan kan det være det vil tage så lang tid med ETCS? Man skulle da tro at det kunne gå hurtigere, da det netop er et nyt system og driftskoblinger allerede bliver brugt mange steder i dag? Kunne man forestille sig at togene kunne kommunikere trådløst i tiden inden de bliver koblet så de er klar med det samme?

Ift køreplanen er det vel også et spørgsmål om prioritering af hvilket tog der skal køre videre først. Når togene bliver skilt ad i Fredericia er det jo f.x. toget til Aalborg der køre videre først og først 10 minutter efter sætter toget til Struer i gang. Det samme kunne vel også ske i en ny køreplan hvis direkte tog skal opretholdes?


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Danske privatbaner

Læs historien om:
DB Cargo Scandinavia A/S
Hedeland Veteranbanes lokomotiver
Hedeland Veteranbanes lokomotiver
Her er en oversigt over alle smalsporslokomotiver (damp, benzin og diesel) tilhørende Hedelands Veteranbane (Industribaneklubben). Listen er forsynet med links til lokomotiverne i Jernbanen.dk´s database, hvor data og billeder kan ses.
 Læs artiklen 
Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak.Copyright © 2020 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen