Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

DSB indstiller kørslen til Thisted (Generelt)

af andersj, Aalborg, 13/10 2019, 23:01 (1657 dage siden) @ Vollensir


Politikerne siger det går rigtig godt de steder lokalbanerne kører, bedre service m.m.

Har du en kilde på det?


Hmmm hvor er den service, elendige tog med motorlarm, dårlige sæder, iskold luft ved vinduerne, larmende toiletter, ingen rullegardiner ved vinduerne.

Heller ingen personale i togene....

Altså et typisk DSB regionaltog på Lille Syd og Fyn. Hvor er forskellen? Er det fordi du tror at DSB havde kørt med IC3 som regionaltog hvis de havde beholdt strækningerne i Vestjylland?


Kan ikke og kommer aldrig til at forstå hvorfor h...... man er så syg efter at privatisere og udlicitere jernbane trafikken. Det er en statsopgave ja det koster penge og drive og sådan er det, offentlig trafik er en service til borgerne og der er ingen der siger det skal give overskud. Ved ikke hvem der er kommet på den idé...

Penge kan kun bruges en gang. Så når Arriva skal have en lavere kontraktbetaling end DSB for samme kørsel og når Nordjyske Jernbaner kan køre væsentligt flere tog for samme betaling som DSB fik, så kan jeg godt forstå at man hhv. udbyder trafikken og overdrager trafikkøberansvaret til regionerne. Bemærk at ved sidstnævnte er der ikke tale om privatisering eller at udlicitere.

--
Mvh Anders


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Jernbanebøger

Asaabanen 1914-1968

Asaabanen 1914-1968. Pris 180 kr.

Læs mere
Davinde grusgrav (Hans Jørgensen & Søn)
Davinde grusgrav (Hans Jørgensen & Søn)

Entreprenørfirmaet Hans Jørgensen & Søn gravede i næsten 100 år grus i en lang række grusgrave rundt om Odense. Den største lå i Davinde, hvor en stor spandekædegravemaskine fyldte smalsporede tipvogne på 4 spor.

Læs mere
Billige jernbane T-shirts

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak