DSB indstiller kørslen til Thisted (Generelt)

af andersj @, Aalborg, søndag 13. oktober, 2019, 23:01 (297 dage siden) @ Vollensir


Politikerne siger det går rigtig godt de steder lokalbanerne kører, bedre service m.m.

Har du en kilde på det?


Hmmm hvor er den service, elendige tog med motorlarm, dårlige sæder, iskold luft ved vinduerne, larmende toiletter, ingen rullegardiner ved vinduerne.

Heller ingen personale i togene....

Altså et typisk DSB regionaltog på Lille Syd og Fyn. Hvor er forskellen? Er det fordi du tror at DSB havde kørt med IC3 som regionaltog hvis de havde beholdt strækningerne i Vestjylland?


Kan ikke og kommer aldrig til at forstå hvorfor h...... man er så syg efter at privatisere og udlicitere jernbane trafikken. Det er en statsopgave ja det koster penge og drive og sådan er det, offentlig trafik er en service til borgerne og der er ingen der siger det skal give overskud. Ved ikke hvem der er kommet på den idé...

Penge kan kun bruges en gang. Så når Arriva skal have en lavere kontraktbetaling end DSB for samme kørsel og når Nordjyske Jernbaner kan køre væsentligt flere tog for samme betaling som DSB fik, så kan jeg godt forstå at man hhv. udbyder trafikken og overdrager trafikkøberansvaret til regionerne. Bemærk at ved sidstnævnte er der ikke tale om privatisering eller at udlicitere.

--
Mvh Anders


Hele emnet:

 RSS Feed af emne


Danske privatbaner

DSB S731
Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak.Copyright © 2020 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen