DSB indstiller kørslen til Thisted (Generelt)

af Fysikeren, mandag 07. oktober, 2019, 10:09 (305 dage siden) @ Vollensir

Hva jeg har hørt skal der ikke nogen tjenestemænd af de nuværende DSB ansatte i Struer over til Arriva. Det er kun et fåtal de skal bruge i Struer og det er overenskomst ansatte der bliver virksomheds overdraget og de er vist ikke engang sikker på at de kan blive i Struer, muligvis skal de til Herning hvor Arriva vist vil lave et stort depot.

Lemvigbanen har vist indgået en aftale med DSB om tjenestefrit udlån af tjenestemænd til at kører Holstebro - Skjern. Med en lønnedgang og andre arbejdsvilkår end der de har nu ved DSB.

Kan bare stadig ikke forstå hvorfor Lemvigbanen skal have det stykke banen at kører på, men der må jo være nogle tåber der syntes det er så god en ide med togskifte i Holstebro m.m.

Personligt mener jeg, at det var mere naturligt at Holstebro som den noget større by den er, var knudepunktet i Nordvest. Forlæng togene fra Skive og Thisted til Holstebro i stedet.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Danske privatbaner

Læs historien om:
Køge - Ringsted Banen
DB Cargo

Danske privatbaner

Læs historien om:
København - Slangerup Banen
Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak.Copyright © 2020 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen