3 spor til s-tog Gentofte Station (Generelt)

af KKLD, tirsdag 15. oktober, 2019, 17:04 (302 dage siden) @ Svend

Nu har der lige været togbusser mellem Gentofte og Sorgenfri.

I den forbindelse kom jeg til at tænke på, at det ligner at der tidligere har været et tredje spor på Gentofte St.

Jeg har derfor 2 umiddelbare spørgsmål:

1) Ville det give mening at genindføre dette spor?
2) Givet sporet på magisk vis er genindført i morgen, på hvilken måde ville man få gavn af det? Hurtigere rejsetid? Færre forsinkelser? Forlænge Linje H? Forlænge Linje F?

.
1) Nej
2) Hurtigere rejsetid?? Hvad mener du? Skal man endelig forlænge linje F, giver det større mening at køre til og fra Lyngby

Hvordan ville sådan en køreplan se ud?

Ville de køre til og fra spor 2 på Lyngby St. og ville det være med stop undervejs på alle stationer?
Togrækken kan vel kun fungere på én måde med stop på alle stationer. Det er med Linje F hvert 10. minut hvor A til Hillerød kører først, så E mod Holte og så F mod Lyngby med stop på alle stationer. På den måde vil den næste Linje A mod Hillerød vel ikke blive forsinket, for den springer jo 3 stationer over.

Det burde vel være muligt, især nu med CBTC installeret helt fra Ryparken.

Det giver vel ikke mening at køre med et standsningsmønster hvor nogle stationer bliver sprunget over lidt ligesom linje A, bare helt til Birkerød for der er også 3 spor?


Men altså, er det måske ikke smartere bare at forlænge Linje H? De tog er altid halvtomme fra København H, Vesterport, Nørreport og Østerport.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

3 flyttefirma tilbud
DSB O305
DSB D832
Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak.Copyright © 2020 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen