EB 3206, 3207 og 3208 i Padborg (Generelt)

af TroelsH, søndag 31. januar, 2021, 11:22 (69 dage siden) @ Niels Bak

Man uddanner ikke grafiske designere på arkitektskoler...


Er der nogen der har skrevet det?


Det har du i det forrige indlæg:

"Uanset hvilket logo de har, så bør det ikke være noget de gemmer væk. Hvilken designer har fundet på den fikse minimalist-ide? Det er ikke arkitektskolens lokomotiver, men et der skal være synligt..."


Uddanner man industrielle designere på arkitektskolen og tror du at de evt også uddannes i grafisk design?


Arkitektskolerne uddanner arkitekter. Industrielle designere tager designskolerne og muligvis også nogle sig af de tekniske uddannelser sig af. Hverken arkitektskolen i Århus eller i København nævner noget om industrielt design på deres hjemmesider.
I København hører både arkitektskolen og designskolen dog ind under Det kgl danske kunstakademi, og bor også dør om dør på Holmen, ligesom der er en del samarbejde, fælles lærerkræfter mm. så jeg kan forestille mig det er muligt at hoppe over i løbet af uddannelsen eller tage moduler på tværs.


Jeg syntes at du skal tage lidt hensyn til den stakkels flue. Jeg tror at den er ved at lide overlast. ;-)

Jeg blev selv undervist som ingeniør af en arkitekt der er uddannet på Århus arkitektskole for da jeg blev uddannet, blev industrielle designere uddannet på arkitektskolerne. Han er kandidat i arkitektur med speciale i industrielt design og underviste også os grafisk design ud over industrielt design. Det kan godt være at der med de nye uddannelser og professionsbachelorer er ændret på det i dag.
Ændrer det på at der er folk derude som er uddannet i industrielt design på arkitektskolen?


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

DSB MX1007 1

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med takCopyright © 2021 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen