Pressemøde om ny infrastrukturplan torsdag (Generelt)

af Frank Poulsen @, torsdag 08. april, 2021, 08:37 (10 dage siden) @ Michael Deichmann

Det er meget morsomt. Enkelte politikere vil ikke have, at de genereres mere biltrafik mod København, men man kan køre i begge retninger - også på en motorvej - hvilket man har gjort opmærksom på i Frederikssund. Det er jo ikke alle der skal til hovedstaden ;-)


Det er jo det! På Hillerødmotorvejen er der idag ikke voldsomme problemer ind mod byen (OK - <110 km/t men trafikken flyder) - det er der derimod både morgen og aften mod Hillerød der rummer flere meget store arbejdspladser.

Og selv om det ser sådan ud for en Folketingspolitiker som Nick Hækkerup (der bor i Gadevang nord for Hillerød), så er det de færreste, der kører ind ad Hillerødmotorvejen om morgenen, der skal på arbejde i centrum af København. Arbejdspladserne ligger i Ballerup og på Vestegnen, så det er ad Motorringvejen eller Ring 4 vestover når man når Bagsværd.

Ja og derfor burde man også fokusere mere på ydre ringbaner for at fange nemme skift og de øvrige arbejdspladser. Mange af dem som kører på motorvejene mod kbh kører jo ikke til centrum! Det glemmer nogle politikere tror jeg, når de siger jamen der kører jo s-tog...


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med takCopyright © 2021 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen