Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

Op til 1000 DSB-ansatte skal fyres (Jernbanen i dag)

af Svend, 21/9 2011, 01:22 (4603 dage siden) @ Niels Munch

Et par af dagens citater

"DSB befinder sig i en meget alvorlig økonomisk situation, men koncernens ledelse afviser, at der er truffet beslutning om massefyringer." (Chr Roslev)

og

"Der er ikke besluttet noget som helst endnu, og jeg vil hverken be- eller afkræfte, at der skal fyres medarbejdere som led i at rette op på økonomien, siger formanden for DSB's bestyrelse, Peter Schütze"

Den administrerende direktør udtaler således, at der endnu ikke truffet en beslutning (men det er jo ikke det samme som at det ikke vil ske) og formanden for bestyrelsen vil ikke afvise at det sker. Det bliver spændende/nervepirrende at følge den videre udvikling; om ikke andet skal vi nok blive holdt orienteret gennem fagforeningerne. Mon ikke den person fra DSBs ledelse, som har orienteret således i hovedsamarbejdsudvalget, kunne have bidt tungen af sig selv.

Forøvrigt er udtalelsen fra Ulrik Salmonsen om, at man fra politisk side har lænset DSBs kasse for penge (dengang der endnu var nogen) også ganske interessant. De kunne jo sikkert have været anvendt til at sløre de voldsomme ekstraudgifter til DSBFirst og IC4.

--
Svend


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

25 år med IC 3 togsæt på tyske skinner
25 år med IC 3 togsæt på tyske skinner

Tidligere værkmester på IC 3 værkstedet i Aarhus Hans Werner Hansen fortæller i denne artikel om indsættelsen af IC 3 togsæt som EuroCity tog mellem København H til Hamburg Hbf ved køreplanskiftet den 23. maj 1993. Læs også om den olympiske flammes tur i IC 3.

Læs mere

Indsend billeder

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak