Skem fortg over privatbanemateriel 1931 - PDF fil

af henning h087 ⌂, Græsted, 28/11 2014, 05:52 (3439 dage siden) @ Erik V. Pedersen
redigeret af henning h087, 28/11 2014, 06:30

Hej Erik

Hvorfor denne betingelse ??? Hvorfor ikke bare lagt ud som Tommy´s "SIGNALPOSTEN" ???

Vi har vist netop haft en tråd omkring sådanne besværligheder. Det er vel bare en ganske almindelig "hjemmeside-opgave", --ikke noget med Forum eller lign ???


fordi rundremisen også er et forum, og materialet ligger i forummets arkivtråde ( dvs at det hele er samlet i et). og endvidere at der kan stilles spørgsmål/skrives direkte i forbindelse med det
(som fx i forbindelse med sporplaner/bygningstegninger/materieltegninger mm, - om man evt kunne få tegningen tilsendt i Tifffil, da sådanne ikke kan vedhæftes i forummet - eller andet )

jeg ved så ikke om, - man kan gå ind og se/downloade Signalposten på Signalposten.dk eller databasen på Jernbane.dk - uden at være registreret/oprettet derpå ( jeg er jo selv oprettet som bruger på alle 3 fora Jernbanen, Jernbanehistorisk forum og Signalposten + mange flere - og altid logget på, dvs at når jeg klikker på det pågældene foras ikon - vupti - så jeg på !! :-) ;-) - og har ikke afprøvet om man kan det det uden at være oprettet/logget på ! ) - og signalposten ligger vel på Tommys server !!??

mere om hvorfor vi gør som vi gør på rundremisen kan læses her

http://rundremisen.dk/forum/index.php?topic=900.0

uden at man skal være registreret, hvilket også gælder mange andre tråde på rundremisen, altså at man kan læse, men på den måde (teknisk) rundremisen er skruet sammen på så kan der ikke skrives, se billeder/vedhæftninger og downloades uden oprettelse som bruger

så for at skrive, se og downloade billedere på rundremisen skal man derfor oprette sig som bruger, ligesom man skal oprette sig som bruger på jernbanen.dk, jernbanehistorisk forum, signalposten, sporskiftet, baneforum og mange mange flere fora rundt omkring.

nogen betinger det for at kunne skrive, nogen har det for at kunne se billeder, nogen har det for at kunne downloade
så det er meget forskelligt hvordan de forskellige fora virker og hænger sammen

og det er vel op til dem som opretter, betaler mm på et given fora - der selv bestemmer hvordan det skal gøres - og frit op til enhver om man vil benytte det - og derfor oprette sig som bruger

du har jo også måtte oprette dig som bruger her på jernbanehistorisk forum for at kunne skrive ovenstående spørgsmål, så - og undskyld den direkte måde - hvad er forskellen !!

mvh
henning h087

PS - omkring alt det tekniske er det nok mere rundremisens tekniske webmaster Peter der skal spørges - han har langt mere forstand på det - idet jeg kun er skriver og indlægger karlen :-)


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak