Skem fortg over privatbanemateriel 1931 - PDF fil

af Erik V. Pedersen ⌂, Ballerup, 28/11 2014, 11:24 (3438 dage siden) @ Niels Munch

http://rundremisen.dk/forum/index.php?topic=1690.0 (betinger registrering og log-in )


Hvorfor denne betingelse ??? Hvorfor ikke bare lagt ud som Tommy´s "SIGNALPOSTEN" ???


Kære Erik,

Jeg er lidt skuffet over dit indlæg. Henning h087 udfører er ganske stort stykke arbejde, som det er at konvertere diverse historiske jernbanedokumenter til det web-medie, han nu suverænt - og til glæde for os - har valgt at lægge dem på.

Og som han selv så rigtigt skriver:

"og det er vel op til dem som opretter, betaler mm på et given fora - der selv bestemmer hvordan det skal gøres - og frit op til enhver om man vil benytte det - og derfor oprette sig som bruger"

Din tilsyneladende irritation over at skulle være registreret og logget ind for at se disse dokumenter burde være totalt overskygget af glæden over, at dokumenterne bliver tilgængelige for alle os jernbaneinteresserede.

Du har selv ved flere lejligheder harcelleret over de jernbaneentusiaster, der sidder og putter med deres billeder og anden dokumentation "hjemme i skuffen", indtil arvingerne brænder dem, når denne dokumentation kunne glæde de mange gennem f.eks. offentliggørelse på webbet.

Og eksempelvis jeg kunne "så let som ingenting" have ladet fortegnelser og togplaner m.v. blive stående på reolen, indtil det blev min tur til at tage den ultimative enkeltbillet.

Men nu har Henning h087 påtaget sig arbejdet, og skulle vi så ikke i det mindste skåne ham ved at skjule den dovenskab, der åbenbart gør det sååååå svært at logge sig ind for at se disse historiske dokumenter?


M.v.h.
Niels

-----------------------

Hej Niels.

Det er jeg da ked af, at Du er ked af.

Ligesom Henning / h087 har ret i sit indlæg, har Du da sikkert også ret i dine betragtninger, og begge har da også ret i, at "den, der betaler musikken, bestemmer også, hvad der skal spilles". Det store arbejde, der ligger bag, har jeg da heller ikke anfægtet. Egentlig spørger jeg vel kun, hvorfor oplysningerne ligger på et Forum, og ikke "frit tilgængeligt".

> "Du har selv ved flere lejligheder harcelleret over de jernbaneentusiaster, der sidder og putter med deres billeder og anden dokumentation "hjemme i skuffen", indtil arvingerne brænder dem, når denne dokumentation kunne glæde de mange gennem f.eks. offentliggørelse på webbet."

Ja, det har jeg da -indrømmet- men hvor kommer det lige ind her ??? Det er formentlig nøjagtig lige svært / tidskrævende at lægge det på nettet, men tilgængeligheden bliver vel -trods alt- lettere, og at mange afholder sig fra at skulle melde sig til og logge ind, har jeg set flere eksempler på.

"... dovenskab, der åbenbart gør det sååååå svært at logge sig ind ..."
Åhhh, ja, --sådan kan man naturligvis også se på det.

Erik V.
www.evp.dk

[image]

.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Togbelysning
Togbelysning

Denne artikel stammer fra bogen ´De danske statsbaner 1847 - 1947´ udgivet af DSB, og gennemgår udviklingen indenfor togbelysningen i de første 100 år af dansk jernbanedrift lige fra stearinlys til 24 volts elektriske pærer.

Læs mere
DSB MO1878

Jernbanebøger

Kalvehavebanen på cykel

Kalvehavebanen på cykel. Pris 130 kr.

Læs mere

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak