Skem fortg over privatbanemateriel 1931 - PDF fil

af Erik V. Pedersen ⌂, Ballerup, 28/11 2014, 10:32 (3439 dage siden) @ henning h087

Hej Erik

(...)

du har jo også måtte oprette dig som bruger her på jernbanehistorisk forum for at kunne skrive ovenstående spørgsmål, så - og undskyld den direkte måde - hvad er forskellen !!

mvh
henning h087

PS - omkring alt det tekniske er det nok mere rundremisens tekniske webmaster Peter der skal spørges - han har langt mere forstand på det - idet jeg kun er skriver og indlægger karlen :-)

-------------

Hej h087.

Du har vist ret i alt, hvad Du skriver omkring de mange måder den slags kan gøres på, og bliver gjort på. At man evt. vil have lidt hånd i hanke med hvem, der skriver på sit Forum, har jeg megen forståelse for (det holder sikkert nogle væk / dæmper dem [og det kan vi måske være glade for], men desværre holder det også mange andre væk, som kunne have bidraget med gode indlæg, men som opgiver).

Forskellen er vel, at det at "bladre i" fortegnelsen næppe er et Forum-anliggende, men blot indhentning af oplysninger, ganske som på almindelige hj.sider, f. eks. www.jernbanen.dk , materielfortegnelserne, de mange andre hj.sider med jernbaner / sporveje som emne eller mine egne sider.

Hilsen,
Erik V.
http://evp.dk/index.php?page=november-2014

[image]

.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Davinde grusgrav (Hans Jørgensen & Søn)
Davinde grusgrav (Hans Jørgensen & Søn)

Entreprenørfirmaet Hans Jørgensen & Søn gravede i næsten 100 år grus i en lang række grusgrave rundt om Odense. Den største lå i Davinde, hvor en stor spandekædegravemaskine fyldte smalsporede tipvogne på 4 spor.

Læs mere
Svenska-lok

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak