Skem fortg over privatbanemateriel 1931 - PDF fil

af Erik V. Pedersen ⌂, Ballerup, 28/11 2014, 19:31 (3438 dage siden) @ Michael Deichmann

EVP - jeg kunne godt en gang imellem bruge at man kunne kommentere eller diskutere nogle af dine sider - og det har du jo også tydeligvis selv, for det sker jo at du bruger nærværende fora til dette. Jeg orker det ikke for så ved jeg ikke om jeg kommer i bad standing ved at linke herfra til det billede på din side som jeg måske har spørgsmål eller kommentarer til.

Sådan er der jo så meget.....

(en vis venskabelig ironi i ovenstående kan ikke helt udelukkes eller afvises :-) )

---------------------


Hej Michael.

Egentlig havde jeg truffet den beslutning, at jeg ikke ville skrive mere i denne tråd, men direkte adspurgt: Jeg tror / mener ikke, at Du kan finde eet eneste eksempel på, at jeg har lavet vrøvl over det (benyttelse her på Forum, eller de andre fora for den sags skyld, og da slet ikke i forbindelse med spørgsmål i det pågældende Forum.

Jeg mente, at det fremgik rimelig tydeligt, at jeg (og vist i øvrigr de fleste andre, der lægger noget ind på deres sider) at det er uønsket, at de "låner" billeder og lægger den på egne sider, endog uden bare lige at spørge først. Af dem, der i tidens løb har spurgt, er der vist kun en håndfuld, næppe to, der har fået nej, fordi det var til brug på hj.sider, hvis indhold jeg ikke kunne gå ind for / ville lægge navn til. Hertil to-tre webmastre, der tog lige lovlig meget for sig af retterne uden aftale eller udover aftalen.

Sluttelig er der TOTALT nej til brug på Facebook. Læsere / seere har fortalt mig, at både mine og andres billeder ofte ses på Facebook, men for mine fotos vedkommende er det altså uden tilladelse (nogle fotos er "faldet for aldersgrænsen", så her har jeg ingen juridisk ret, men finder måske stadig, at der kan være tale om en "moralsk".

Du er således meget velkommen til at benytte alle fotos i forbindelse med spørgsmål eller som illustrationer her i Forum eller de tilsvarende andre fora, Rundremisen, Sporskiftet, Danmarks Sporvejsforum m. fl. Det er jo i almindelighed en helt anden form for misbrug der sigtes til.

Hilsen,
Erik V.

[image]

.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak