Avatar

Horsens Vestbaner - identifikation

af Morten Flindt Larsen, København K, mandag 23. marts, 2020, 17:50 (215 dage siden) @ Niels Munch

At afskedsturen på Horsens Vestbaner gik via Brande, vidner følgende fra DJKs Foreningsmeddelelser om:

"M 7-8/61 - December 1961
Bestyrelsen har planlagt en udflugt på "Horsens Vestbaner" (HV), søndag kl 14. januar 1962. Kørslen foregår med dampsærtog: Horsens (afg. kl. 9.45. Thyregod-Brande (frokost)-Ejstrupholm-Horsens (ank. kl. c. 16.15). Billet-prisen for ovennævnte strækning vil andrage c. kr. 12,-. Januar måned er jo ikke ligefrem den mest charmerende årstid for udflugter, men HV - der indstiller driften med udgangen af marts måned 1962 - har ikke kunnet påtage sig arrangementet på et senere tidspunkt. Bestyrelsen, der er "syv sind", vil derfor indtrængende bede medlemmerne om Deres mening. Kunne De tænke Dem at deltage, send så - uforbindende - men inden den 16. december - et brevkort (blot påført: HV - ja) til sekretariatet. (Adressen: se nedenfor). Får sagen et positivt udfald, følger meddelelse som sædvanlig."

Kilde: https://www.jernbaneklub.dk/jernbaneartikler/jernbanen/blad_rsp.asp?searchkeyword=14.+j... .


M.v.h.
Niels

Hej Niels,

Ja, det ser jeg nu. Jeg var ikke opmærksom på det, da jeg for en måneds tid siden fandt udflugtsdatoen frem. Trods det ucharmerende vejr kom der dog nogle fine fotos us af turen - i hvert fald for nogle af fotograferne.

--
Med vanlig venlig hilsen
אתה אדם סקרן, הא

En pessimist ser en mørk tunnel.
En optimist ser lyset for enden af tunnelen.
En realist ser et godstog.
En lokomotivfører ser tre idioter, der står midt i sporet og stirrer tomt frem for sig.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak.Copyright © 2020 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen