Udelukkelse af 1a-huse: Lunderskov-Esbjerg-Struer

af Erik V. Pedersen ⌂ @, Ballerup, tirsdag 25. maj, 2021, 11:13 (28 dage siden) @ Thomas Boberg Nielsen

Hej Thomas.

Tak for de mange indlæg / forsøg på rigtige gæt -- desværre ! ! !

Når jeg tænker på mit første indlæg i denne tråd, at jeg selv går langt udenom disse gætterier, bliver jeg mere og mere ked af, at Du er gået så højt op i det / har brugt så meget tid på det. På den anden side, har det givet et flot indtryk af, hvor systematisk, man kan gå til værks spvel i en "spøgefuld gætteleg", som hvis det virkelig gælder et ukendt foto.

Jeg skal da lige indføje en lille bemærkning: Min afstandtagen fra disse gætterier, går alene på de billeder eller lign, der drejer sig om kendte motiver -- IKKE mår det drejer sig om identifikation af ukendte motiver, der skal opklares. Det er herligt både at se på tråden, følge det og evt. deltage i det omfang jeg selv kan. Det gør det jo ofte stor "nytte". TAK for det -- lad os endelig få mere af den slags, og kan vi dér hjælpe Jernbanemuseet, vil det jo være en god ting.

Når alt det er sagt (skrevet), så lige endnu en lille, ikke-illustreret, bonusoplysning: Hvorfor en Sjælland ikke nævnt, bortset fra Lars´ udmærkede gæt på Sorø og omegn ?

Jeg har ikke selv nogen form for fortegnelser over vogterhus m.v, og -set fra et sådant synspunkt- finder jeg Lars´gæt som ganske fint. Sorø er nævnt ved mange lejligheder på mine sider, og et sådant lille hus --hvis man ikke er ekspert-- kunne vel sagtens have ligget mellem Sorø ("Landstationen") og Sorø By (-station). Godt bud - efter min mening, men desværre.

Vi skal meget længere mod øst -- faktisk helt til København. Bygningen er opført i 1930.

Erik V.
evp.dk
.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

DB Cargo

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med takCopyright © 2021 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen