Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

This is fun.........ERTMS (Jernbanen i dag)

af Gæsten, 6/12 2015, 21:22 (3065 dage siden) @ steenth

Læs lige en gang til. Det er den optimistiske brug af ERTMS i stationernes signalstyring der er problemet - det er det også i Hillerød, så vidt jeg har kunnet snuse mig frem til. Og det er der muligvis kun en løsning på, nemlig at supplere ERTMS med noget andet eller eksisterende. Derved ryger business-casen hen hvor den muligvis hører til.....


Hillerød er problemer håndtering lokalbanens linjeblok, som ikke klar endnu. Og det har ikke noget med ERTMS at gøre, da de skal bruge alm. signaler til det.


Og så det lille problem med at systemet ikke i alle tilfælde kan skelne om to tog holder på hvert sit spor i Hillerød og derfor laver en sikkerhedsnedlukning. Ikke farligt da alle tog holder stille, men meget uhensigtsmæssigt da området strækker sig et godt stykke syd for Hillerød, hvor der så ikke kan gives køretilladelser under nedlukningen.

Gæsten


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Norske lokomotiver
Norske lokomotiver

Her er en oversigt over alle norske lokomotiver, fra det første damplokomotiv, der blev sat i drift på privatbanen Norsk Hovedjernbane i 1854, til de nyeste el- og diesellokomotiver hos CargoNet og CargoLink. Listen inkluderer også NSBs smalsporede damplokomotiver.

Læs mere

Jernbanebøger

På Sporet Af 2021

På Sporet Af 2021. Pris 240 kr.

Læs mere

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak