Arriva DK i problemer på alle fronter (Generelt)

af Pyloriis, fredag 06. december, 2019, 11:57 (491 dage siden) @ krabsen

Nu er jeg så rent faktisk medlem af et politisk parti! Er du det???:-|

Jamen så har du jo store muligheder for at påvirke samfundet - for når I er så få, har du vel stor indflydelse på hvem der vælges.
Hvorfor sørger du ikke for at dit parti opstiller kandidater med samme opfattelse som dig?

Men jeg beskriver blot hvordan verdenen rent faktisk ser ud!:-D

Nej. Du beskriver hvordan du synes, verden ser ud.

Andre kan have en anden opfattelse, og hvis de er flere end dig - ja så er det deres synspunkter der bliver repræsenteret på tinge. Det er det, der kaldes repræsentativt demokrati. ;-)

Nu gik min kommentar på at vi selv valgte vores politikere. Hvilket vi nok gør - men kun indirekte via de politiske partier. Hvis blot man stillede op som enkeltperson så verden - måske - anderledes ud.
Så mit syn på verden er - desværre - nok meget præcist ramt!:-)

Og JA - der er givet andre som har en anden opfattelse - men det ændrer ikke på hvordan vores politikere havner inde på Borgen!
At der så af og til sker et mindre udsving i hvordan folk stemmer som gør at de borgerlige kommer til magten fremfor de røde eller omvendt - det ændrer ikke på hvorvidt politikerne med "magt" er kompetente eller ej!;-)


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

DSB MT153Svenska-lok

DSB plakat 1949

DSB plakat 1949
DSB plakat 1949 af
Aage Rasmussen
Pris: 249,- kr.
 Køb 

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med takCopyright © 2021 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen