Jeg har en klage ! (Generelt)

af ePost, søndag 12. juli, 2020, 18:37 (70 dage siden)

Dette er ikke specielt møntet på dette forum:

Jeg har været rundt på de jernbane-sites, jeg kunne finde og jeg er ikke imponeret. Først og fremmest undrer jeg mig over, at jeg ikke har kunnet finde en eneste "Donate" mulighed. Jeg har ingen penge, men kunne måske lokkes til at sende en firs'er eller lidt småmønt som tak for en fin video eller hvad folk nu diverterer med. Der er mange hjemmesider, der ikke skriver, hvordan man gi'r en lille skilling. Ikke engang DSB's sider har noget.

Det undrer mig også, at man som kontaktmulighed kun ser en email-adresse og ikke en online-formular, så man hurtigt kan sende en note eller et spørgsmål.

Endvidere undrer det mig, at der synes at mangle en oversigt over landets tog- og jernbane seværdigheder, især hvis man som jyde bor nord for Århus. Mange villle da gerne køre en tur med veterantog, hvis de ellers havde vidst, at der lå en bane i rimelig nærhed.

Endelig har jeg ledt efter billeder af gamle danske spisevogne. Er der overhovedet nogle tilbage? Det var da ellers et fint lokkemiddel til turister, at man kunne få 2 stykker smørrebrød i veterantoget. Eller nybagte vafler? Det kunne man da lave en fin dag ud af.

Er der noget her i forum, der har lidt respons? Var det ikke en idé at få sat en "Donate" knap på de hjemmesider, folk herinde har noget med at gøre? PayPal og hvad der ellers er. :-D


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak.Copyright © 2020 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen