Avatar

Jeg har en klage ! - Nu tilbagevist! (Generelt)

af Michael Deichmann ⌂ @, Gribskov kommune, onsdag 15. juli, 2020, 21:25 (66 dage siden) @ Niels

A hensyn til medlemmerne af APP generationen, hvor diverse besparelser på folkeskolen har fjernet pensum i "Samfundslære" i skoleforløbet, skal jeg redegøre for grunden til at indsamlinger skal godkendes. Den skattefrihed disse har, betinger at de går til et fornuftigt formål og ikke bare er en kamoufleret indtægtskilde, som skal beskattes.
Her i landet er samfundet opbygget i høj grad på en vis grad af solidaritet således at alle skal bidrage til fællesskabet.
Så derfor kan man i Danmark ikke bare lave en indsamling. De "Donate" knapper som Bloggere har er derfor nok ikke godkendte og lovlige og glemmer de at opgive indtægten som B-indkomst, tja - uha - det kan blive dyrt!
Med både terrorisme og hvidvask som tidens problemer er der også fokus på indsamlinger, da det kan bruges i begge sammenhænge.
Staten driver en nyttig hjemmeside, der hedder "Retsinfoation" hvor alle landets love kan læses, sammen med de tilhørende bekendtgørelser, cirkulærer mm.
Her er for eksempel Indsamlingsloven.

--
Venligst

Michael Deichmann

[image][image]


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Knutzens personvogne
Knutzens personvogne
Lars Christensen har skrevet et fyldigt forord til en artikel om DSBs personvogne skrevet af daværende generaldirektør for DSB Peter Knutzen og bragt i Vingehjulet nr. 1/1943. Artiklen er forsynet med billeder fra Jernbanen.dk´s arkiv. Læs artiklen 

Jernbanebøger

Med jernbane gennem hverdag og arbejde
Med jernbane gennem hverdag og arbejde
Pris 240,- kr.
 Læs mere 

Lokomotivfabrikker

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak.Copyright © 2020 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen