Hurra for hyldevarer! (Generelt)

af bjergged, torsdag 24. september, 2020, 21:11 (64 dage siden) @ mss

Det er desværre knap så enkelt når det kommer til personvogne. Noget så simpelt som perronhøjde er anderledes fra land til land, så vil man overholde reglerne om handicapvenlige tog, så kan man ikke nødvendigvis bare bruge de samme vogne som SBB, SNCF eller DB. Så er der koblingsmuligheder, der er nødvendige for at kunne drive togene som man driver IC3, andre signal- og strømsystemer, international trafik og mange andre sorger.

Men ja, idet der i det mindste er tale om eltog i denne omgang, så kommer man da hyldevare-konceptet noget nærmere, men 100% hyldevare bliver det med garanti ikke.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

3 flyttefirma tilbud
Norske lokomotiver
Norske lokomotiver
Her er en oversigt over alle norske lokomotiver, fra det første damplokomotiv, der blev sat i drift på privatbanen Norsk Hovedjernbane i 1854, til de nyeste el- og diesellokomotiver hos CargoNet og CargoLink. Listen inkluderer også NSBs smalsporede damplokomotiver.
 Læs artiklen 
Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak.Copyright © 2020 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen