Hurra for hyldevarer! (Generelt)

af kme, fredag 25. september, 2020, 02:01 (114 dage siden) @ mss

Forhåbentlig noget man tager ved lære af når de nye IC togsæt skal anskaffes. Bestil en standardvare, vælg farver, sædetyper og opstilling osv. men ikke noget med at blande sig i det tekniske!

Glæder mig til at se dem i drift :-)

Det kommer til at gå helt af sig selv, for vil stort set ikke være noget at vælge i mellem længere. Alt monopoliseres i jernbanebranchen til det utilstedelige. Først ville Siemens købe Alstom. Det forbød tante Magrethe, men nu har Siemens i stedet købt Bombardier. Who is next? Stadler? DSB kan have nok så mange ønsker, men svaret bliver: "Køb vores standardmodel til vores fastsatte pris eller skrid. Du kan jo gå til konkurrenterne". Hvilke konkurrenter?

Den store taber er togpassagererne - "alle kan bruge en str. 42 i sko".

Nå men vi har da god tid til at tænke over det. Nye IC kommer tidligst i drift med K27 og kun hvis Banedanmark overholder deres køreplan (undskyld!) for elektrificering i Østjylland. Og hvem tror på dem mere?


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med takCopyright © 2021 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen