Hjælp til funktion af termometer

af Steffen Dresler @, mandag 04. november, 2019, 17:40 (279 dage siden) @ Niels Munch

leder man lidt på internettet kan man ..... se, at det eftersøgte termometer IKKE har noget at gøre med skabene med instrumenter for aflæsning af temperaturer og luftfugtighed på et givent tidspunkt.

Jow kære Steff, nu hvor der er flere, som i trådens løb har nået denne erkendelse, kunne du måske også hjælpe med at vurdere, om funktionen kunne være "badetermometer" (evt. normeret til brug i stationens grukedel, hvor man vaskede både tøj og børn samt henkogte), eller "skinnetermometer" (der skulle anvendes ved bestemmelse af stødspillerummene ved lægning af lasket spor), eller noget helt fjerde?


Bedste hilsener
Niels

Joh, muligvis, men man kører jo videre med "hytterne".

Hjælpe, ville gerne, men jeg kender kun til et termometer til at måle alkohol (kølervæske) eller et termometer man ikke putter i munden når man har feber. Og ved sidstnævnte skal man vel være noget videre "hårdfør", eller have akut behov for en måling, men OK, det er jo blevet så moderne:-) . Men man kunne jo så eventuelt spørge "Målermanden";-)

Med venlig hilsen

Steffen Dresler


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak.Copyright © 2020 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen