DENGANG: Påsat brand raserer S-tog.

af Erik V. Pedersen ⌂ @, Ballerup, fredag 26. februar, 2021, 13:28 (47 dage siden) @ Oversmeden

Du har sendt mig en besked via beskedfunktionen. Jeg ville gerne svare direkte, men kan ikke gøre det, --som jeg ser det. Kan Du ikke sende mig en ganske alm. e-mail (e-adresse), som jeg kan besvare direkte.

Øh? Jeg mener ikke at have noget jeg skulle spørge om. Hvis du har fået en sådan anmodning fra mig, så er vi sandsynligvis ude i en "fejl 40" fra min side.

.
--------------------
.

Hej Oversmed.

" Dette er en automatisk genereret besked. Du modtager denne email, fordi du har aktiveret beskedfunktionen. Svar venligst ikke på denne email men i den specifikke tråd i forummet.
Oversmeden har skrevet et svar til "DENGANG: Påsat brand i S-tog.
"

Denne besked dukkede op på min mail, derfor min mail til dig ! ! ! Samme tekst kom jo også her på Forum2, og denne tråd er "kørt videre" på ganske normal vis.

Som "ikke-teknikker" ville jeg blot spørge om: Har en afbrændt, men genopbygget vognkasse helt den samme styrke, som en ikke-brandskadet vognkasse". 100% >< 100% ???

Hilsen,
Erik V.
www.evp.dk

.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne


DSB plakat 1949

DSB plakat 1949
DSB plakat 1949 af
Aage Rasmussen
Pris: 249,- kr.
 Køb 

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med takCopyright © 2021 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen