Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

spoiler på ME 1503 (Generelt)

af mss-logoff, 8/6 2016, 01:37 (2879 dage siden) @ En med indsigt

Fuldstændigt korrekt.

Hvad er det lige for en klumpeløsning på den ME? Den ligner en blanding af et russisk militærlokomotiv fra den kolde krig og den nævnte eghjort...

Jeg holder meget af jernbanen og nærer stor respekt for størstedelen af DSB's ansatte der gør hvad de kan for at få tingene til at fungere i hverdagen. Men selskabet DSB er blevet en joke. Noget folk griner (frustreret) af ved frokostbordene, noget der bare ikke kan/vil fungere ordentligt.

Netop DSB ledelsens monopol på viden om jernbaner i forhold til politikerne er et ENORMT problem, da DSB's strategikere synes at være rendyrkede djøfer uden større viden om jernbaner og med EN plan: P.t. at få IC2/4 til at køre, og derefter en kæmpe dyr levering af eltogsæt efter egen specifikation.

Det skal foregøgles for politikerne at DSB's plan er eneste mulighed. Man ærgrer sig over at man fik dobbeltdækkerne, over at man fik bevilget ellokomotiver (derfor bliver det syltet!) Og man vil ikke bede om nye diesellokomotiver eller remotorisering. Man vil have togsættene på ønskesedlen eller ingenting.

Jeg har ofte håbet på udlicitering af hele driften. Så kan vi få tog der kører, og det kan måske sågar være at serviceorienterede selskaber der gør noget for kundeplejen kommer til fadet. De findes derude.

På den anden side er der behovet for en hvis kontinuitet, og personalets rettigheder, lønninger osv. Det kan bekymre...

Alt i alt et splittet og frustreret forhold til DSB og jernbanerne i dette land.

MSS


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

ContecRailDSB MY1108 1Svenska-lok

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak