Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

Hvad er der dog sket med DSB? (Jernbanen i dag)

af Morten Flindt Larsen, 3/3 2017, 14:09 (2611 dage siden) @ Jens Hansen

Det er lidt for nemt at skyde på DJØFerne!

Fadæsen er at den adskillelse, som skete i 1997 aldrig er tilendebragt. DSB har fortsat uændret, nærmest som et selvstyrende departement, trods at man vedtog noget andet. Så vi må skyde på politikerne som ikke havde, og har, modet, viljen eller evnen til at få tingene til at fungere.

Det var så dagens hidtil dårligste forsøg på en bortforklaring al den stund, at en ikke ringe del af politikerne også er DJØF'ere. Tjenestemænd er der - ærgerligt nok - efterhånden ingen tilbage af i DSB til at skyde skylden på, som DJØF'erne ellers yndede at gøre i mange år, inden de selv kom til fadet. Så nu må de bære ansvaret alene, men det evner de vel heller ikke, kunne noget tyde på. Man ser det samme mønster af plat, svindel, inkompetence, gyldne håntryk og syg virksomhedskultur over alt; Rigspolitiet, DR, Postdanmark, Told og Skat osv. Men den blinde kan jo som bekendt ikke se farver.

/Morten


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Jernbanebøger

Tog, skib og fly

Tog, skib og fly. Pris 320 kr.

Læs mere
Svenska-lok
Hornbækbanen 1906 - 1916 - 1966
Hornbækbanen 1906 - 1916 - 1966

Dette hæfte på 66 sider om Hornbækbanen blev i 1966 udgivet af Jernbanehistorisk Selskab som en hyldest til banens 50 hhv. 60 års jubilæum. Det er skrevet af Arne Gregersen i samarbejde med Holtrup og EVP. Hæftet er konverteret til pdf-format.

Læs mere

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak