Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

Hvad er der dog sket med DSB? (Jernbanen i dag)

af Georg Schmidt, 3/3 2017, 16:59 (2611 dage siden) @ SvendD

Tak SvendD, det var lige mine ord. Rart det bliver berørt HVORFOR DSB er kommet i den situation man er i nu, i stedet for denne evindelige symptom diskussion om IC 4 og andre dårligdomme. Efter min mening fik DSB sit egentlige grundskud i forbindelse med den helt tåbelige opsplitning i 1997. Det svarer til, at man går ind og saver et firma midt over, og i den forbindelse vil der sikkert være nogen der flygter.

Der var jo nok en grund til, at man i over hundrede år havde en maskinafdeling med topprofessionelle jernbanefolk, det ser også ud til at politikerne dengang var klar over, at man skulle have fagfolk til at lede sådan noget.

Den gamle maskinafdeling ville til enhver tid have stoppet IC4 og i stedet ringet til Randers efter mere kvalitet, og så havde vi været godt kørende i dag. Sjovt nok er det stadig kvalitet fra Randers og GM der holder os kørende. Hassenkam var faktisk en ret god leder mener jeg , men han blev så helt træt i forbindelse med Arriva cirkusset som man vel også kan kalde det andet grundskud.

Det var noget mærkeligt noget der skete i 1997, det var som om "bagstopperne", altså alle dem som skulle og ville have forhindret f. eks. IC 4 var forsvundet, der var ligesom frit slag og ingen stoppede noget.

Men HVEM var det egentlig der fandt på al denne dårligdom.:-D


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak