Ny jernbane i østjylland (Generelt)

af Frank Poulsen, mandag 11. februar, 2019, 16:35 (246 dage siden) @ mpp

Så vidt jeg ved åbner København–Ringsted med 2 tog i timen der vil køre videre sydpå fra Ringsted. Der bliver i øjeblikket lavet nye signaler på Roskilde–Køge (første strækning på Sjælland) og strækningen Køge Nord–Næstved vil så blive åbnet med nye signaler når der begynder at køre eltog der. Når det sker vil man så begynde at køre mellem Køge Nord og Køge og det er vist også deromkring man går over til nye signaler på den nye bane. Det vil så passe med at DSB vil modtage nye lokomotiver til dobbeltdækkervognene lige omkring samtidig.

Jo de ting er jeg med på. Men jeg har bare fornemmelsen at det nye system på ny bane ikke er klar på samme tid man forventer at køre fra Næstved over Haslev til Køge Nord og videre ind mod København. Men ja der bliver nok ikke kørt den vej, før de nye signalsystem er klar på banen.

Og så var jeg nysgerrig på om de AM signaler der skal være fra Vigerslev til Ringsted er i gang med opsætning? For det er jo få måneder til de skal bruges og som du skriver køre sydover fra Ringsted.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Indsend billeder
Indsend billeder
Indsend billeder
Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak.Copyright © 2019 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen