Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

Opdatering af ERTMS har skabt ustabil togdrift i Nordjylland (Generelt)

af steenth, 14/12 2019, 11:26 (1595 dage siden) @ Henrik Hansen

Ifølge et opslag på Facebook fra en BDK medarbejder er fejlen rettet, men den rettede software skal først godkendes hos Trafikstyrelsen hvilket kan tage op til halvanden måned.


Øh - trafikstyrelsen godkendte vel også den fejlbehæftede software version, som nu skal rettes. Man kan så spekulerer lidt over, hvilke kriterierer Trafikstyrelsen godkender softwaren efter - for fejlfri var den jo ikke, på trods af en godkendelse...

Selvom fejlen er rettet i software, kan der være en længere test og dokumentationsfase, som går forud før det kan blive afleveret til Trafikstyrelsen. Og selv med de bedste test af software, så finder man ikke fanget alle fejl. Der er fejl, som først viser sig, når det er i drift. Og Trafikstyrelsen skal kun påse, at man har gjort arbejdet godt nok.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

De jydske Skærvefabrikker
De jydske Skærvefabrikker

De jydske Skærvefabrikker var en af Jyllands største producenter af sten og grus til især Statsbanernes mange anlægsarbejder i 1930´erne. Ved Balle på Djursland blev der etableret sidespor til Ebeltoftbanen, og opført adskillige skærveværker med tilhørende smalsporsbaner.

Læs mere

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak