Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

Dansk politi går DDR's Volkspolizei i bedene i Snälltoget (Generelt)

af Steff, 21/11 2021, 18:46 (886 dage siden) @ kka-dk
redigeret af Steff, 21/11 2021, 19:29

Uanset ens politiske ståsted og den deraf kommende (politisk) korrekte opfattelse af, hvad der er ret eller forkert og uanset hvilket medie man får sine informationer fra, må det vel være gået op for langt de fleste, at verdenen har forandret sig totalt i de sidste mange år.

Fra at være næsten helt åbent grænserne imellem (Vesteuropa) til nu at være lukket på mange områder, selvom der er indgået aftaler, bl.a. ”Schengen” mv., er der jo en årsag. Selv de mest pro ”Schengen” lande, har lukket af for den før ellers så almindelige spontane åbne grænsetrafik.

Man beskytter sig selv, når nu selv de ydre grænser ikke kan kontrolleres mere, terrorisme, flygtninge, kriminelle o.s.v. Og nu også indenfor ”de lukkede ydre grænser” ser man en stor stigning af illegal handel, våben- og sprængstoftransporter til terrorisme, menneske handel, illegal indvandring, trafficking, narkotika, ja, man kan blive ved.

Mange ellers dengang udmærkede aftaler og traktater indgået på erfaringer af den 2. verdenskrig, er blevet fuldstændigt overhalede af nutidens virkelighed, desværre på den dårlige måde. DERFOR kontrol, hvad enten den synes ikke helt konsekvent, for så er det jo også galt, ikke sandt!

Og budbringerne fra en avis, der taler om DDR lignende tilstande gennemført af det danske politi og dem der bringer det videre, ved åbenbart ikke bedre eller fornægter det der sker og baggrunden herfor og bruger fuldstændigt fordrejede sammenligninger, uden hold i virkeligheden.

Hvis man vil ændre, så må man have fat i beslutningstagerne og ikke som her trådens læsere for en gang "lirum-larum" støj.

Med venlig hilsen og fortsat god søndag

Steffen Dresler

NB: Det KUNNE jo være at Danmark har en aftale med Sverige med hensyn til kontrol af de personer der ønsker indrejse gennem Danmark ligesom Danmark har det med andre lande, ikke sandt!

--
Steffen Dresler


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak