Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

AM-stationer på enkeltsporede strækninger vest for Storebælt (Jernbanen i dag)

af ME1508, 25/10 2011, 16:48 (4567 dage siden) @ Flemming

"En del stationer kan stilles på automatisk gennemkørselsdrift, når det er gjort >ophører stationen med at være en station og bliver en del af den frie bane."

Ja ok, på fjernstyrede strækninger vedbliver stationen at være en station og >signalerne falder også på stop ved togets passage, det var derfor jeg skrev på en del >stationer. På en enkeltsporet strækning sker der andet når en mellemstation sættes på >automatisk gennemkørselsdrift, indkørselssignalerne for begge køreretninger sættes på >gennemkørsel og sporskifterne stilles for gennemkørselssporet. I signalerne falder >ikke på stop ved togpassage, stationen ophører med at være station og bliver en del >af den frie bane.Håber det var uddybende nok, ellers må du spørge igen.

Gode hilsner

Flemming

Den beskrevne situation hvor I-signalerne i begge retninger sættes på kør igennem er ikke det samme som AG-drift. Du har, som Svend også skriver, beskrevet en station som er ubetjent. Dem har vi vel forøvrigt kun en af tilbage, Ellidshøj, som er ubetjent om natten samt hele søndagen. Den er forøvrigt beliggende på en dobbeltsporet strækning.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Svenska-lok


Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak