Fasiten - Larvik, måske 1960

af Krabsen, onsdag 13. januar, 2021, 20:02 (9 dage siden) @ Eyolf

Det taler jo også for en tidligere datering enn 1960. Men finnes det ikke noen gamle speidere som kan tenkes å gjenkjenne speiderne på bildet?

Det kan tænkes, men det er trods alt 60-70 år siden, så antallet daler. Og min erfaring er, at der i grupperne kun er meget begrænset kontakt til tidligere medlemmer så langt tilbage.

Af de tre troppe med ensfarvet tørklæde i Aalborg er alene Aalborghus stadig eksisterende, og der passer årstallet ikke efter dine oplysninger.
Den mest sandsynlige af de to andre troppe - Jens Bang - lukkede for mere end 30 år siden, så der bliver det svært at grave kontakter frem, selv for vi gamle.

Som jeg skrev vist i mit første indlæg i tråden er den bedste mulighed at tage kontakt med Nordjysk Spejdermuseum og evt. fremvise fotoet til en af de film/billede/gensynsaftener de afholder ca. en gang om måneden.

Og det må så afvente bedring i forsamlingsrestriktionerne. :-(

Indtil da er der bøgerne om Nørrejyske Divisions historie, det er deri jeg har finder oplysningerne om de forskellige toppes ture til Norge. Den fortegnelse går til 1962.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

3 rengøring tilbud

Danske privatbaner

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med takCopyright © 2021 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen