Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

Hurup Thy stationsskilt, hvorfor yderligere stedbetegnelse

af UTJ, 4/3 2011, 11:41 (4802 dage siden) @ Steff

Godeftermiddag Erik og Ove!

Nej Ove, jer er hverken fra Thy eller Mors, men min bedre halvdels familie er Morsingboer og det er hverken en pine eller plage at besøge området, tværtimod, ren honning for sjælen!!

Erik, det er vel ikke negativt at skrive akademisk, når vi er ude i betragtninger vedr. mellemrum på et stationsskilt – langt eller kort. Det kunne vel også bare være skiltemaleren, der måske ikke lige har fulgt reglerne (hvis sådanne) og ”tilpasset” afstanden, så det optisk efter hans mening så godt ud?
Men postnummer navnet synes jeg da selv er logisk med eller uden stor/lille afstand. For DEN diskussion – lang eller kort - må da gå hen og blive akademisk i den negative betydning, ik´?

Steff

Vi må vel hellere gøre et rigtigt akademisk indlæg fra en akademikers hånd. Ellers er det ligesom ikke rigtig akademisk - det skældsord vil vi gerne have reserveret til vores (dvs. akademikernes) indlæg ;-) Der var ganske nøjagtige tegninger til de emallierede stationsskilte, dvs. størrelse kant osv. Men om det lige er ramt helt præcist kan først konstateres, hvis tegningerne til skiltene dukker op (det gør de nok en dag). Eksisterer skiltet forresten endnu? En eller anden må da have taget sig af skiltet, for det er lige som om alle emaljeskiltene er blevet gemt.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak