Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

Hedeslag hos DSB (Generelt)

af andersj, Aalborg, 27/8 2016, 15:07 (2802 dage siden) @ Lars Møller Jensen

Et nedbrudt regionaltog i Hvidovre gav minder om fortidige tilfælde i tyske tog, hvor klimaanlæg ikke fungerede og passagerer blev kørt på hospitalet til observation for dehydrering.

Mere her.

Generelt var fredag ikke en af DSBs bedste dage.


Hej

At det skal tage 90 minutter at få et tog bugseret væk fra en meget trafikeret hovedbane med lokomotiver til rådighed inden for en relativ kort afstand er enten skandaløst eller amatøragtigt, måske begge dele.
Hvis det er regler eller procedurer der foreskriver at det skal tage så lang tid så er det på tide at revidere dem.

Med venlig hilsen
Lars Møller Jensen.

Tiden går meget hurtigt når man snakker jernbanedrift. Først skal fejlen konstateres og man skal finde ud af om toget selv kan køre videre, det måtte det så ikke i det her tilfælde. Der har desuden allerede været mindst 2 tog mellem det nedbrudte og København H. Dvs. først skal det ene tog rangeres tilbage til København H, så det næste. Så skal der findes et ledigt lokomotiv eller ledigt tog der skal tømmes for passagere inden det kan rangere ud til det nedbrudte tog for derefter at koble, lave bremseprøve osv.

--
Mvh Anders


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

160 hk dieselrangertraktorer med Ardelt-gear
160 hk dieselrangertraktorer med Ardelt-gear

Her er to artikler fra DSB´s blad Vingehjulet om erfaringerne med de - dengang - helt nye rangertraktorer fra Ardelt-Werke i Vesttyskland. Artiklerne er skrevet af afdelingsingeniør i Maskinafdelingen K. Lykke Holm.

Læs mere

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak