Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

Hedeslag hos DSB (Generelt)

af Bruger4711, 28/8 2016, 17:22 (2801 dage siden) @ Allan Støvring-Nielsen

At det skal tage 90 minutter at få et tog bugseret væk fra en meget trafikeret hovedbane med lokomotiver til rådighed inden for en relativ kort afstand er enten skandaløst eller amatøragtigt, måske begge dele.

Der har desuden allerede været mindst 2 tog mellem det nedbrudte og København H. Dvs. først skal det ene tog rangeres tilbage til København H, så det næste. Så skal der findes et ledigt lokomotiv eller ledigt tog

- Eller - man kunne have en bemandet nedbrudsreserve/hjælpelok holdende klar i myldretiderne. Det har man i visse andre lande, muligvis fordi det koster kassen i bod at holde og spærre en strækning for andre operatører!


Enig! Det er for dårligt. Toget burde have været evakueret langt hurtigere.

De to efterfølgende tog fra Kbh H mod det nedbrudte RØ 1561 var RØ 4161 (ER) og L 61 (ER+MF). Dem skulle der begge skabes plads til på Kbh H før end, at ME+DD fra RØ 2261 kørte ud og trak ME 1531 og RØ 1561 retur til Valby. Om det havde været mere smidigt med et loktrukken-tog fra Glostrup-siden, skal jeg ikke kloge mig på.

I øvrigt er der også bemandet reservestamme og lokofører hver fredag på Kbh H fra kl. 04.00 til 16.00. Men en reservestamme var ikke kommet hurtigere derud. Alene af den årsag, de to tog bestående af togsæt holdte i vejen og Kbh H var tætpakket med tog der ikke kunne sendes afsted.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billige jernbane T-shirts

DSB MV1109Svenska-lok

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak