Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

Mere mistillid til DSBs ledelse (Generelt)

af mikedk2100, 21/8 2018, 08:51 (2078 dage siden) @ mpp

Rigtig gode bud på, hvordan DSB (rimelig) nemt kunne komme til at levere et produkt, som ville være langt mere attraktivt end det, de har i dag.

Læg så dertil, at hvis bare de ville sørge for, ikke at køre rundt med graffiti overmalede IC/regionaltog, så ville deres image også stige. Jeg håber da DSB selv de er klar over, at når kunderne kører med et IC tog, der har store overmalinger på siden, så tænker kunderne: Hvad har DSB heller ikke styr på. Har DSB overhovedet styr på noget, og er toget sikkert at køre med.

Jeg havde en kammerat på besøg fra Stockholm i sommers, og han var chokeret over, at alle de S-tog, regionaltog, Øresundstog og IC-tog han så havde større eller mindre overmalinger af graffiti. Som han sagde, det ville aldrig ske i Stockholm. Toget var med det samme taget ud af drift, for at blive renset. Også på deres S-tog (tunnelbanan).

Der måtte jeg så hviske ham i øret, at DSB virkelig ingen tog har, og taget de ét ud for at rense det, så bliver flere afgange aflyst. DSB ville hellere sende deres tog til skrot, end at have tog i reserve. Han kunne kun ryste på hovedet over, hvor grelt det reelt står til med DSB.

Nu kan jeg ikke huske, om det var her på jernbanen.dk jeg læste det, men det fremgik, at Banedanmark åbenbart er begyndt at fjerne aflyste tog fra deres infoskærme, ud fra den betragtning, at folk jo bare kan se på rejseplanen, om deres tog kører eller ej. Det viser jo topmålet af arrogance og mangel på respekt for passagererne. Så det er ikke kun hos DSB, der skal ryddes kraftigt op, hvis jernbanen skal blive lidt mere attraktiv.

Mvh
Michael


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

DSB MZ1459ContecRail

Jernbanebøger

Gjerrildbanen - En Rejse Gennem Norddjurs

Gjerrildbanen - En Rejse Gennem Norddjurs. Pris 290 kr.

Læs mere

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak