Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

gratis tog - finansiering (Generelt)

af ThomasTT, 21/11 2018, 22:04 (1984 dage siden) @ Schienenwolf

Ja du må være den store brave forsvarer for de sagesløse ofre for det brutale overgreb på menneskeheden som billigere offentlig transport åbenbart er... Sorry, men det er noget værre ævl. Du er givetvis den eneste, der kan opfatte gratis tog som en svinsk ting at gøre mod alle fattige. Det er meningsløst retorisk hykleri, du kan kaste efter et hvilket som helst forslag, der går mod din agenda.

Og nej, du kan ikke udvide vejkapacitet på samme måde som med jernbane. Det har man ligesom brugt de sidste mange år på at finde ud af. I Danmark er trængslen steget, og udkantsdanmark opstået som begreb i takt med motorvejenes udbygning. Flere veje fører til mere trafik, ligesom med jernbane, men hvor der er plads til både flere tog og passagerer, er der ikke plads til biler. En hærvejsmotorvej vil givetvis aflaste e45 ( for en gigantisk pris) men bilisterne bor altså ikke ved motorvejene, og hvis de gjorde ville det bare blive endnu værre, for så kunne de intet foretage sig uden bil.

Jeg har allerede nævnt eksemplet med verdens formentlig bredeste motorvej, udvidet til 26 spor i texas for 50 milliarder, hvorefter rejsetiderne blev længere. Din skingre tone taget i betragtning vil du sikkert bare råbe fakta ned og kalde det et ovegreb på børn eller noget lignende. Men så må den stå der

låst
2234 visninger

Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak