DSB vil lukke Skovbrynet og ændre på Ballerup linien (Generelt)

af Flemming Jakielski @, Rødovre, torsdag 16. januar, 2020, 20:44 (252 dage siden) @ KKLD

På Buddinge ligger transversalen jo umiddelbart ved stationen, og man kan vende såvel ved perron som rangere ud på opstillingssporet for hurtigt at frigive perronen. Teknisk er Buddinge derfor en velegnet station til at vende tog.

I myldretiden ankommer pænt mange passagerer med togene til Bagsværd, så det mest logiske vil være at lade et Bx tog køre helt til Bagsværd. Men teknisk er det muligvis ikke helt så ligetil at vende dér.


Hvad er så ændringen på Balleruplinien, udover at lade være med at standse på et antal stationer Valby - Ballerup ? Selv Lorry's side giver ikke et ordentligt svar. :-( Og hvad er det man vil udover at genere kunderne på indtil flere linier ?

Flemming J


Er det denne artikel du tænker på?
https://www.tv2lorry.dk/gladsaxe/dsb-vil-lukke-station-fuldstaendig-forrykt-siger-borgm...

Jeg tror at Linje C mellem Klampenborg-Frederikssund vil springe Langgade, Peter Bangs Vej, Jyllingevej eller Islev over, hvor kun Linje C mellem Klampenborg-Ballerup vil betjene disse stationer.


Lyder mærkeligt. Det skulle da snarere være C Ba-Kl, der sprang disse stationer over. Så undgår man problematik med forskelligt standsningsmønster Ma-Fr og Weekend. Så kunne man ligeså godt droppe linje H konsekvent og lade linje C køre, som den gør idag bortset fra at forlænge til Fs til ren 10 min drift også her.

Flemming J


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak.Copyright © 2020 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen