Ændringer på Frederikssundsbanen (Generelt)

af KKLD, lørdag 18. januar, 2020, 20:17 (286 dage siden) @ ArveprinsKnud

Jeg er ikke helt afvisende overfor ændringer i standsningsmønstret på Frederikssundsbanen, men det konkrete forslag fra DSB, er da en tåbelig lappeløsning, der formodentlig resulterer i, at hverken C eller H vil være særligt attraktive i fremtiden, eftersom linje C bliver lavfrekvent og H bliver langsom med stop i både Husum og Skovlunde.

Var der ikke mere ræson i at "genoplive” linje H+ (hver anden C-afgang) som kører Fr. Sund-Klampenborg uden stop Valby-Flintholm samt Vanløse-Husum, samt linje C (20 min. Drift) med stop på alle stationer til Ballerup og linje H (20 min. Drift) med samme standsningsmønster som i dag (måske minus Vanløse og Malmparken) så ville man have både ét bumletog, ét semihurtigt tog og ét hurtigtog.

Bare lige så jeg har forstået dit forslag korrekt: Linje C, som i hverdagene kører Klampenborg-Frederikssund, vil ikke længere stoppe mellem Valby-Flintholm og Vanløse-Husum samt blive kaldt H+. Er dette rigtigt forstået?


Helt generelt synes jeg at det er bedre at beholde nuværende køreplan. Jeg kan ikke se værdien i at ændre køreplanen og det er både til dit forslag (hvis jeg har forstået det korrekt) og det som DSB har.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak.Copyright © 2020 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen