Ændringer på Frederikssundsbanen (Generelt)

af steenth, torsdag 16. januar, 2020, 22:16 (285 dage siden) @ Flemming Jakielski

På Buddinge ligger transversalen jo umiddelbart ved stationen, og man kan vende såvel ved perron som rangere ud på opstillingssporet for hurtigt at frigive perronen. Teknisk er Buddinge derfor en velegnet station til at vende tog.

I myldretiden ankommer pænt mange passagerer med togene til Bagsværd, så det mest logiske vil være at lade et Bx tog køre helt til Bagsværd. Men teknisk er det muligvis ikke helt så ligetil at vende dér.


Hvad er så ændringen på Balleruplinien, udover at lade være med at standse på et antal stationer Valby - Ballerup ? Selv Lorry's side giver ikke et ordentligt svar. :-( Og hvad er det man vil udover at genere kunderne på indtil flere linier ?

Det bliver forskellige standsningsmønster i dagtimerne hverdage - En linje Frederikssund-Klampenborg hver 10 minutter, som ikke stopper på Langgade, Peter Bangsvej, Jyllingevej og Islev i dagstimerne på hverdag og en linje Ballerup-Østerport hvert 20 minut i dagtimerne på hverdage, som stopper på alle stationer.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak.Copyright © 2020 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen