Hvornår bliver togdriften reduceret? (Generelt)

af Jørgen Pagh Jensen @, torsdag 19. marts, 2020, 13:04 (19 dage siden)

Ved Corona-krisens begyndelse blev trafikselskaberne bedt om at indsætte ekstra kapacitet, så passagererne ikke kom til at stå eller sidde for tæt.

Det var dengang - nu er situationen en anden. Passagerne er blevet meget få - og spørgsmålet er så - hvornår kan trafikselskaberne få lov til at reducere driften? Som lovgivning ændres time for time i disse dage, burde en dispensation fra kontraktkrav om kørselsomfang være en ren formsag.

Den offentlige trafik skal selvfølgelig opretholdes, men i disse tider vil absolut ingen undre sig over, at der blev længere mellem tog og busser. F.eks. ved at køre med søndagsplan hver dag.

Formål:
1: Mulighed for at hjemsende eller i det mindste nedsætte arbejdstiden for de medarbejdere, som passer egne børn - selvfølgelig med løn.
2: Mindre brug af diesel og andre drivmidler - mindre forurening.
3: Mindre slid på materiellet.
[image]
Både dette tog og andre tog, som jeg så Frederiksværk i dag, kørte med næsten ingen passagerer. Og der kører stadig tre tog i timen i begge retninger. Hvor længe mon det fortsætter?


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

3 rengøring tilbud
Maribo Sukkerfabrik
Maribo Sukkerfabrik
A/S Maribo Sukkerfabrik blev grundlagt i 1896 af Storkøbmand C. A. Quade i Maribo og to store københavnske firmaer. Allerede to år senere blev fabrikken solgt til De danske Sukkerfabrikker og i denne koncern fungerede fabrikken frem til nedlæggelsen i 1963.


 Læs artiklen 
Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak.Copyright © 2020 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen