Reduceret togdrift på Øresundsbanen giver overfyldte tog (Generelt)

af andersj, Nordjylland, onsdag 25. marts, 2020, 23:44 (13 dage siden) @ Henrik Hansen

BT beretter, hvordan nogle tog over Øresund er overfyldte, så passagererne står som sild i en tønde, fordi der kun kører ét tog i timen mod de sædvanlige seks tog i timen i myldretiden. DSB mener, at der er pladser nok, men døm selv på billedet i artiklen.


Blev transportselskaberne ikke netop af transportministeriet pålagt, at sørge for at tog og busser ikke er overfyldte og der er god plads imellem passagerne.

Som billedet viser, så har DSB vist misforstået opgaven totalt. Det hjælper jo ikke at hr. Bispeskov henviser til et Excel-ark, hvor der står at belægningen i toget ikke er et problem, når der kan vises sådanne billeder.

Regeringen har pålagt alle at holde 2 m afstand, ikke at optræde i grupper på mere end 10 samt forbudt brug af genbrugspladser og træningsanlæg, men så snart man benytter et DSB-tog, så falder alle disse reglerne til jorden - det er jo simpelthen ikke i orden og DSB må stramme op ASAP.

Problematikken er forklaret her: https://www.tv2lorry.dk/lorryland/pendlere-staar-taet-i-overfyldte-tog-selskab-oensker-...

Kort sagt: Politiet vil kun have et tog i timen, Skånetrafiken vil have to. Skånetrafiken kan ikke vende tog på 3 togsæt på Malmö C, så derfor køre alle tog med max. 2 togsæt. Hvorfor man ikke kan vende et tog med 3 togsæt en gang i timen på Malmö C gives der ikke en tydelig forklaring på.

Hr. Bispeskov giver altid blot en sludder for en sladder og svarer aldrig rigtig på de spørgsmål der bliver stillet, og kommer sjældent ind på årsagerne.

--
Mvh Anders


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak.Copyright © 2020 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen