Hvornår bliver togdriften reduceret? TRM skriver (Generelt)

af larsht, tirsdag 31. marts, 2020, 00:37 (62 dage siden) @ Jørgen Pagh Jensen

Ja, nu svarer jeg lige på mit eget indlæg, for nogle gange skal man jo se det, før man tror det. Så i dag så jeg det med mine egne øjne:

Forhistorie: For at tilpasse sig S-togs svingende minuttal, begyndte Nordsjællands Lokaltog ved sidste køreplansskift at svinge med i takt - dvs 6 minutter tidligere lørdag+ søndag i forhold til ma-fr. Og I Helsinge svinger busserne 320R, 380R og 390R med - altså også 6 minutter tidligere lørdag + søndag.

Nu har vi Corona-plan - fint nok, for der er kun få passagerer. Men derfor behøver det vel ikke blive idiotisk.

Jo - for nu kører Lokaltog efter weekend-køreplan på hverdage - dvs minuttal 28 fra Helsinge mod Hillerød. Og busserne kører stadig med de normale minuttal - så de ankommer frejdigt til Helsinge henholdsvis 28, 31 og 31.

Og jeg var der i dag - 9.28 og så det ske for mine øjne. Men selvfølgelig - hvis det nu er blevet et formål i sig selv, at få så få som muligt til at benytte kollektiv trafik, så er det jo ganske snedigt.

Bare synd for dem, som faktisk er afhængige af kollektiv trafik...

Fra i dag kører busserne efter lørdagsplan mandag-lørdag, så der var lidt mangler i din argumentation.

https://dinoffentligetransport.dk/nyheder/faerre-afgange-i-busser-og-lokaltog/


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak.Copyright © 2020 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen