Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

IC3 udskiftet med MR?! (Generelt)

af Woodi, 18/10 2011, 02:49 (4577 dage siden) @ Jens MO-Møller

Er det virkelig altafgørende, at folk og fæ absolut skal være på nettet HELE tiden, dvs. både på vej til og fra arbejde? Mon ikke dette mere eller mindre hysteriske krav er fremprovokeret af pressen? Hvad gjorde folk for tyve år siden, inden mobiltelefonen og PC`eren og navnlig den bærbare PC blev indført? Jeg kan altså ikke tage det alvorligt, at folk absolut "skal være på nettet hele tiden"; ja selv, når de er på toilettet!!

Skal alle transportfirmaer som driver off. persontransport da hele tiden ligge under for div. mere eller mindre hysteriske krav om netforbindelse? Hvad kan det næste så ikke blive; krav om topløs billettering af kvindeligt personale, samtalerum med en psykolog eller socialrådgiver til disposition mm. Hvis man hele tiden skruer kravene i vejret og altid undskylder det med "tidens krav" bliver alt til en glidebane! For hvad drejer det hele sig i virkeligheden om; noget så banalt som transport fra A til B, måske via C til D, men folk har vel selv valgt deres bopæl og sit arbejde og kan vel ikke altid forvente at blive båret i guldstol!

Jeg tror realistisk, at danskerne ville have godt af et par år med transport i gamle CU-vogne m.fl., altså rigtige rystevogne, med iskolde gulve og træk alle steder fra, så kunne de måske lære at sætte pris på den høje standard, som er til stede i Danmark her i år 2011.

Venlig hilsen

Jens Møller

Hvad galt er der i, at passagerne og borgerne udvikler sig og ændrer adfærd og levevis ?
At der findes veteran entusiaster og fortids elskende individer er jo deres sag og det er også fint, at nogen vælger at passe på vores fortid, sålænge deres lidenskab også henstår dertil og ikke drømme-dømme samfundet til deres forståelse Hvordan en udvikling skal tilbageståes.
Alene prisudviklingen på billetter, overskygger langt over hvad der forventes til rejseoplevelser.

--
[image]


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak