Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

MR i Fredericia - og ad-hoc planlægning (Generelt)

af Bruger4711, 24/5 2018, 19:46 (2164 dage siden) @ Henrik Hansen

Det er også rimeligt modsigende, at man på sin trafikinfo-side skriver, at togene til Esbjerg er aflyse på ubestemt tid, og man henviser til rejseplanen. På rejseplanen er togene 'kun' aflyste til og med weekenden, næste uge ser normal ud - næste uge er jo på ingen måde ubestemt tid !!


Men... ved du hvordan det fungerer? Tog bliver kun fjernet fra Rejseplanen, når der kommer en toganmeldelse med en aflysning af toget. Den kommer fra Banedanmark. Internt har DSB muligvis tilpasset deres planer (hvis de da ellers har ressourcer til det). Men har Bdk?

Ligeledes var det Banedanmark, der i sidste time kom i sidste uge og aflyste alle 41/43/45-tog pga. mgl. plads til godstog.

Det store problem for tiden, er at der er så lidt styr på det i Banedanmark, men for alle, er den store synder bare DSB. Følger man med i diverse pendlergrupper på Facebook, vil det være tydeligt for dig, hvor stor frustationen er. Som en skrev i går: "Sidste mand lukker og slukker!"

DSB er ikke perfekte. På ingen måde. Jeg vil faktisk gå så vidt at sige, at DSB (eller Bdk) bliver det næste offentlige system der bryder helt sammen ala SKAT, sundhedsvæsenet, osv. Det har jeg også hørt fra flere der arbejder begge steder.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak