Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

Deutschland Takt 2030 og forbindelser til Danmark (Generelt)

af Peter Christensen, 21/7 2019, 18:05 (1740 dage siden) @ Peter Linaa

Hvorfor fortæller du ikke politikerne, at de skal få nedlagt SAMTLIGE JERNBANESTRÆKNINGER i Danmark så hurtigt som muligt, og få indført fjernbusbetjening i stedet? Du er jo så glad for busbefordring, så derfor bør du henvende dig til politikerne desangående. Jo flere busser på vejene des bedre - i din optik.

Ikke nødvendigt med politisk henvendelse.
Hvorfor tror du, at reglerne for fjernbusser blev lempet fornylig?
I min optik er der tale om, at to ting faldt sammen.
Dels at politikerne havde givet op overfor BDK, DSB og ministeriet. Dels at der var et ideologisk ønske om mere konkurrance.

Som det er nu levere jernbanen (som i DSB, BDK, ministeriet og trafikstyrelsen) alle argumenter for beskæring/nedlæggelse.
Trist, men sandt.
Al snakken om at i 2030 bliver alting meget bedre; det er bare ikke godt nok. Det virker lidt henad de sovjetiske 5 års-planer, som skulle vise vejen ind i paradis.
Når det så kikser den ene gang efter den anden, så ryger troværdigheden og i modsætning til sovjetunionen kan masser af folk vælge jernbanen fra (samt brokke sig over elendig service).


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

DSB ME1513
Mogenstrup sidespor og stengrav
Mogenstrup sidespor og stengrav

I Mogenstrup syd for Næstved er der blevet gravet grus i 100 år. Et stort smalsporsnet bredte sig ud i grusgraven og blev befaret af egne hjemmebyggede motorlokomotiver. Mogenstrup blev også kendt for tudehornsvognen og særtog til Mogenstrup Kro.

Læs mere

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak