Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

Avatar

togforurening.dk (Generelt)

af Ove, Struer, 9/12 2012, 12:05 (4174 dage siden) @ caprani

Jeg vil mene, at det i sig selv er rimeligt "hattedameagtigt" at medtage personbilers forurening ved fuld belægning, når enhver ved selvsyn kan overbevise sig om, at den absolute majoritet kører rundt kun med føreren. Iøvrigt er partikler kun en del af forureningsproblematikken.
Det lugter stærkt af endnu et privatbilisme promoveringsinitiativ.

Helt enig men det er nu engang nemmest at kaste sig over noget som ikke rammer så mange mennesker end at VIRKELIGT tage fat på ondets rod. Det var jo det samme med betalingsringen som alle der har forstand på det godt kan se var en god ide, der var bare ikke stemmer i det.

Den store synder i forureningen er lastbilerne men det er en MEGET hellig ko i debatten, selv fra fagforeningerne selv om de fleste lastbiler i Danmark efterhånden kører med Østeuropæiske løntrykkerchauffører. Det er sørgeligt at se 3F deltage i store kampagner der skal fortælle os om hvor uundværlige lastbilerne er når deres medlemmer bliver presset ud af branchen af vognmændene og speditørernes grådighed samtidig med at vores veje bliver ødelagt at de mange lastbiler der tromler rundt med overtrætte østeuropæiske chauffører.

Pyhh, -undskyld jeg skulle lige have lidt luft. ;-)


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak