Tog ramt af tabt genstand på Storebæltsbroen (Generelt)

af Ole Lund Jensen, onsdag 02. januar, 2019, 12:02 (140 dage siden) @ Ole Lund Jensen

Til supplement:

Enkelte billeder viser det standsede godstog set fra nordsiden, og på denne side af trailerne ser man ingen skader. Hvis vinden havde revet trailernes presenninger og skelet itu, ville de jo være nærliggende, at det var nordsiden, som var op i vinden, som det var gået ud over. Men det er trailernes sydvendte side, som er beskadiget. Det bestyrker formodningen om, at en hel trailer er røget af mod syd (og nabosporet) og har beskadiget de efterfølgende trailere.

Desuden viser et privatfoto på TV2s hjemmeside et trailerhjul liggende mellem de to spor. Det må vel siges at være det endelige besvis for, at en hel trailer er røget af. Underligt, at myndighederne endnu ikke er kommet ud med denne oplysning, men vedbliver at misinformere om "taget fra en godsvogn" og lignende. Men bevares, forkus er naturligvis p.t. andetsteds for politi og beredskab.

Med venlig hilsen

Ole Lund Jensen


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Kommentarer, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak.Copyright © 2019 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen